arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

RT126 CARWASH 2020

Wij wassen auto's voor het goede doel!

Elk jaar organiseert Ronde Tafel 126 een groot serviceproject rondom de Vierdaagse om geld op te halen voor het goede doel. Wegens corona kon dat feest in 2020 niet doorgaan en zo is het idee ontstaan om auto’s te gaan wassen voor het goede doel! Op deze manier hopen we op een corona-proof manier toch geld op te halen voor het goede doel, zodat we tijdens onze jaarlijkse kersttour een aantal mooie cheques uit kunnen reiken.

Juist nu hebben de goede doelen in onze regio Land van Cuijk & Noord-Limburg onze steun keihard nodig!

RT126 Carwashkopie

RT126 Carwash: Hoe werkt het?

Op zaterdag 10 oktober staan wij met sponzen, emmers sop en stofzuigers klaar op het terrein van Auto Nabuurs in Cuijk. Van 9.00 tot 15.00 is het mogelijk om een gewild plekje te reserveren, zodat binnen maximaal 30 minuten jouw auto van binnen en buiten gereinigd zal worden. Uiteraard doen de tafelaars dit persoonlijk en wordt je auto volledig met de hand gewassen. Om het wachten te verzachten hebben we een horecapunt ingericht voor een lekker hapje en drankje.

Uiteraard is het allemaal vrijwilligerswerk en gaan alle winsten naar de goede doelen!

Daarnaast gaat onze grote dank uit naar onze vrienden van Auto Nabuurs in Cuijk, die hun terrein, wasboxen en middelen volledig gratis ter beschikking stellen aan onze actie. 

Prijzen

Voor de prijzen hebben we gekeken naar andere professionele punten waar je de auto kunt laten wassen en hebben dezelfde prijzen gehanteerd, plus natuurlijk € 10,- extra voor het goede doel.

Buitenkant zonder velg € 20,-
Buitenkant met velg € 25,-
Buiten- en binnenkant met velg € 35,-

Dus steun de goede doelen in jouw regio en laat je auto wassen door onze tafelaars!

garage-1837336_1920

Reserveer nu jouw plek!

Om ervoor te zorgen dat je nooit te lang hoeft te wachten op je wasbeurt hebben we tijdvakken gemaakt van een half uur. De vraag is om écht op tijd te zijn, zodat we kunnen garanderen dat je auto binnen 30 minuten klaar is en we geen opstoppingen krijgen. Als je om 12.00 aan de beurt bent, probeer er dan tussen 11.55 en 12.05 te zijn. Als je niet op komt dagen vragen we een vrijwillige no-show-bijdrage op onze servicerekening om je geweten te sussen. Mocht je echt een goede reden hebben waarom het niet lukt, laat het ons tijdig even weten zodat we iemand anders op je plaats kunnen laten gaan. Mocht je nog vragen hebben of er iets anders aan de hand zijn, stuur even een mailtje naar info@rt126.nl.

Wie steun je met jouw carwash?

Elk jaar rijden de tafelaars, met de voorzitter als kerstman, door het Land van Cuijk en Noord-Limburg om cheques met bedragen tussen de € 250,- en € 1.000,- uit te reiken aan goede doelen in de regio. Sinds de start in 2016 hebben we zo al 43(!) regionale doelen blij kunnen maken een bijdrage (bekijk alle goede doelen op de pagina serviceprojecten).

Doordat we dit jaar geen serviceproject rondom de Vierdaagse hebben kunnen doen, zijn er geen fondsen beschikbaar voor een kersttour. En dat is schrijnend, want juist dit jaar is er extra veel werk te verrichten voor de goede doelen! Dus help ons om op die manier zoveel mogelijk andere regio-genoten te ondersteunen die het nu écht kunnen gebruiken.

Service to others is the rent you pay for your room here on earth
Mohammed Ali
Only a life lived for others is a life worthwile
Albert Einstein
Er moet wel ergens staan dat het autowassen op eigen risico is
Anonieme tafelaar met juridische achtergrond