arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Nieuws

€ 15.000 gaat naar Mijn Masker Af, Leergeld Land van Cuijk en verschillende lokale initiatieven rondom Oekraïne

23-07-2022
EINDELIJK // Na twee jaar mochten we weer uitpakken… en hoe! 3x € 5.000 mochten we uitreiken aan drie fantastische goede doelen.

DANK AAN ALLE WANDELAARS EN SPONSOREN!

Ook dit jaar willen we namelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor een aantal prachtige goede doelen:

 • Stichting Mijn Masker Af heeft als doel om moeilijke thema’s als rouw bespreekbaar te maken voor jongeren
 • Stichting Leergeld: Land van Cuijk zorgt ervoor dat kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben toch mee kunnen doen met hun leeftijdsgenootjes, bijvoorbeeld aan sport, schooluitjes en andere hobby’s.
 • Tot slot willen wij een deel van de fundraising reserveren om lokale initiatieven in het Land van Cuijk en Noord-Limburg financieel te ondersteunen om Oekraïense vluchtelingen op te vangen

Klik op de foto hiernaast voor het videoverslag!

Kerstour 2021: The Corona Edition zorgt voor € 1.750 richting goede doelen

KERSTTOUR 2021 // Nog net voor de nieuwste lockdown ging onze kerstman weer rond in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg om cheques uit te delen voor het goede doel!

Ook al viel ons serviceproject helaas in het water, we konden toch nog vijf mooie bedragen uitdelen aan goede doelen. De fantastische doelen die we konden steunen zijn De Eigenwijze, Stichting Sneeuwbal en Pepernoot, Namelok, Kerstpaketten Maasduinen en Vrolijk Vrijthof Vierlingsbeek.

Nu is het voor ons tafelaars tijd om te genieten van een heerlijke kerst en gaan we opladen om ook in 2022 weer klaar te staan voor de goede doelen in onze regio.

269823930_4140091412761206_6440486005760009090_n

RT126 reikt corona-proof € 7.500 uit dankzij Carwash-actie

TOUR DE CHEQUES // Afgelopen najaar hebben we met de Carwash geld ingezameld, waardoor we ook in coronatijd voor € 7.500 aan cheques uit mochten reiken. Dit keer wegens corona niet in de vorm van een kersttour, maar via een ‘Tour de Cheques’ hebben we toch prachtige goede doelen blij kunnen maken die het juist nu kunnen gebruiken.
Alle sponsoren ontzettend bedankt voor jullie giften!
Steun ook deze fantastische doelen:
– Stichting Welzijn Ouderen Cuijk
– Stichting Welzijn Ouderen Boxmeer
– Stichting Beit Jiddi
Stichting Vier het Leven – Land van Cuijk
– Boek Dementie
– Maasziekenhuis (Oncologische dagbehandeling)
– Sinterklaas Middelaar

RT126 deelt 10 cheques uit van € 500 tijdens kersttour 2019

Ook dit jaar zijn we samen met de kerstman met een zak vol cheques door het Land van Cuijk getourd om prachtige bedragen uit te delen aan goede doelen in onze regio.

Natuurlijk doen we dit met veel plezier, maar laat de aandacht vooral uitgaan naar al die vrijwilligers die zich zoveel inzetten voor al deze goede doelen. Jullie zijn de echte helden deze kerst!

Dit jaar mochten we cheques uitreiken aan:
– Verdeliet
– Basisschool De Regenboog
– Stichting Kersttocht
– VV Heijen G-team
– De Joekels
– Stichting Sneeuwbal
– Stichting Lotta
– Avondvierdaagse Boxmeer
– Stichting Yayeme
– Stichting Zambia

Bedankt aan alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Met deze prachtige kerstgedachte wensen we iedereen fijne feestdagen en alvast een fantastisch 2020!

Klik op het plaatje om de video te bekijken! 

€ 17.000 voor Kinderafdeling Maasziekenhuis en Ronald McDonald huis

Traditioneel haalt Ronde Tafel 126: Land van Cuijk en Noord-Limburg elk jaar zoveel mogelijk geld op voor het goede doel rondom de Nijmeegse Vierdaagse. Ook dit jaar werden er weer cheques met mooie bedragen uitgedeeld tijdens het Blarenbal in Boxmeer. Door een inspanning van zowel de Ronde Tafel, vele sponsoren én wandelaars die de Vierdaagse liepen met het gesponsorde Ronde Tafel shirt werd er in totaal 17.000 euro uitgereikt.

Steun voor zieke kinderen en hun familie

Voorzitter van de Ronde Tafel Dennis van der Locht geeft dat de reacties dit jaar enorm enthousiast zijn: “We merken dat iedereen in de regio wel iemand kent die te maken heeft gehad met het Ronald McDonald huis in Nijmegen en de kinderafdeling van het Maasziekenhuis. Dat maakt dat lopers, sponsoren en tafelaars allemaal nog een stapje extra hebben gezet om deze prachtige prestatie voor elkaar te krijgen”. Rondom de kerst gaat de Ronde Tafel wederom op hun zogenaamde ‘kersttour’ om hierbij nog eens cheques uit te reiken aan goede doelen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

_84A4240_3

Bestuurswissel 2019

27-04-2019
Vandaag is er weer een bestuurswissel geweest, waarbij Roy Verbroekken afscheid heeft genomen als voorzitter. Vol trots presenteerde hij het nieuwe bestuur bestaande uit Dennis van der Locht (Voorzitter), Roel van Dijk (Penningmeester) en Joost van den Bogart (Secretaris). Na het traditionele glas te hebben leeg gedronken gaf Dennis een speech waar met name werd benadrukt dat dit een jaar vol tafelplezier ging worden, waarbij iedereen zoveel mogelijk wordt betrokken om daar aan bij te dragen.

14ce8efd-b8e9-4a60-85cc-4a11e978b543

Schitterend bedrag van € 19.500 naar goede doelen!

30-07-2018
Ook dit jaar hebben we weer aan fantastisch bedrag uit mogen keren aan drie prachtige goede doelen. Er waren cheques van € 7.500, € 6.000 en nogmaals € 6.000 voor respectievelijk Peuple du Monde, Wensambulance Brabant en Stichting Haarwensen. Dit bracht het totaal dit jaar op € 19.500! Alles sponsoren, wandelaars en goede doelen bedankt voor al jullie hulp om er weer een fantastisch project van te maken. Alle leden van de Ronde Tafel kunnen met een goed gevoel de zomer in… BEDANKT!

_84A3574 1

Serviceproject 2018 van start!

25-06-2018
Ook in 2018 is er weer een serviceproject van Ronde Tafel 126 waarmee we wederom zoveel mogelijk geld op proberen te halen voor het goede doel. Dit jaar hebben we drie fantastische doelen geselecteerd! WensAmbulance Brabant brengt laatste wensen in vervulling, Stichting Haarwensen schenkt haarstukken aan kinderen die hun eigen haar verloren zijn en Peuple du Monde vangt weeskinderen op in Benin. We hopen dat veel vierdaagsewandelaars zich als wederom massaal inschrijven voor dit prachtige serviceproject, zodat we veel sponsoren kunnen werven die achterop dit mooie shirt komen te staan. Schrijf je dus nu snel in via de pagina Vierdaagseproject!

RT126 reikt € 20.000 uit dankzij succesvol serviceproject 2017!

24-07-2017
Dankzij onze fantastische sponsoren en wandelaars hebben we dit jaar een fantastische bedrag van € 20.000 uit mogen reiken aan vier ontzettend goede doelen! We hebben zo kinderen kunnen helpen op lokale, regionale en globale schaal, waar iedereen erg trots op mag zijn. Maar de echte lof is voor de Friendship Foundation, Stichting Glimlach doet Wonderen, Stichting Passion en de Make-a-Wish Foundation, die hard werken om de leven van zieke of minder bedeelde kinderen te verbeteren. Alle foto’s van het wederom gezellige serviceproject staan op Facebook: https://www.facebook.com/RT126/ 

Inschrijving Vierdaagselopers 2017 van start!

17-06-2017
Ook dit jaar gaan we er met alle leden van Ronde Tafel 126: Land van Cuijk & Noord-Limburg voor om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit kunnen wij niet zonder onze Vierdaagselopers die met het RT126 shirt lopen, met daarop alle namen van onze zeer gewaardeerde sponsoren. Daarom hopen we dat er zoveel mogelijk Vierdaagse wandelaars zich aanmelden, zodat de vier fantastische doelen die dit jaar zijn geselecteerd een fantastische cheque mogen ontvangen!

Bestuurswissel 2017

01-05-2017
Tijdens het bestuurswisselfeest welke gehouden is op 29 april 2017 is het nieuwe bestuur van de Ronde Tafel 126 geïnstalleerd. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door: voorzitter Michel Uyen, secretaris Wouter van Alphen en penningmeester Leon de Jong. Wij wensen de heren enorm veel succes en vooral veel plezier!

Ronde Tafel Kersttour 2016

24-12-2016
Op 24 december 2016 (dag voor Kerst) reden de leden van de Ronde Tafel met een bus door het hele Land van Cuijk en Noord-Limburg om 15 cheques uit te reiken aan diverse goede doelen. Onder leiding van voorzitter Maarten Weemen verkleed
als kerstman kon RT126 zo nog eens € 10.000 doneren, bovenop de € 15.000 die in juli al werd uitgereikt.

Het idee ontstond na het zomerreces legt Maarten Weemen uit: “Na een fantastisch serviceproject in juli waarin we drie keer € 5.000 uit hebben mogen reiken aan de Voedselbank, het Smaakcentrum en aan twee ,Tovertafels voor dementerende ouderen uit Cuijk en Boxmeer waren we in de
positie om nog meer te kunnen doen. Begin dit jaar hebben we een oproep gedaan via de lokale kranten voor goede doelen om zich bij ons te melden, waar massaal gehoor aan is gegeven. Het idee van de kersttour is zo ontstaan om 15 van deze goede doelen financieel een steuntje in de rug te geven.”

De film en de foto’s van de Kersttour kun je vinden op onze Facebookpagina: Facebook.com/RT126.

Serviceproject 2016 wederom groot succes!

23-07-2016
Voor het serviceproject van 2016 hebben wij van de RT126 weer een aantal fantastische goede doelen geselecteerd. Namelijk de Vrienden van de Voedselbank Land van Cuijk, het Smaakcentrum van Martien Bos en het project Tovertafel van Stichting Pantein. Mede dankzij het recordaantal van 161 lopers met ons RT126 serviceshirt konden wij op het Blarenbal in Boxmeer drie cheques uitreiken van € 5.000 voor elk goed doel! We willen via deze weg dan ook vooral alle sponsoren ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Dankzij jullie en de lopers kunnen deze goede doelen weer ontzettend mooie dingen in onze regio!

Alle foto’s van het serviceproject zijn te bekijken op onze Facebookpagina: Facebook.com/RT126

Inschrijvingen gestart Vierdaagselopers 2016

16-06-2016
Wilt u meelopen voor onze goede doelen!!! Bent u voornemens om aan de Nijmeegse Vierdaagse deel te nemen? Dan vragen wij uw medewerking! Wij vragen u of u tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ons sponsor-shirt wilt dragen. Mocht u meerdere geinteresseerde lopers kennen die mee willen lopen voor ons project, dan kunnen zij zich uiteraard ook bij ons aanmelden. U kunt uzelf aanmelden door het formulier in te vullen op de website. Klik hier voor het inschrijfformulier!

Bestuur 2016-2017

30-04-2016
Tijdens het bestuurswisselfeest op 30 april 2016 is het nieuwe bestuur van de Ronde Tafel 126 geïnstalleerd. In het jaar 2016-2017 zal Maarten Weemen als voorzitter de scepter zwaaien over de Ronde Tafel. Hij zal ondersteuning krijgen van Nick Janssen (secretaris) en Willem de Hoog (penningmeester). Wij wensen de heren enorm veel succes en vooral veel plezier!

Recordbedrag € 31.350,- naar 5 goede doelen, tijdens jubileumjaar Ronde Tafel 126!

30-07-2015
Door de medewerking van vele sponsoren en lopers hebben we tijdens ons Blarenbal in juli 2015 een 5 cheques met een totaalbedrag van maar liefst € 31.350,- mogen uitreiken aan 5 goede doelen.

 • Stichting Be4all, Westerbeek
 • Speelgoedbank Toys4u, Vierlingsbeek
 • Hospice De Cocon, Sint Anthonis
 • Stichting SiPieJo, Boxmeer
 • Weeshuis (sponsorproject zustertafel), Zuid-Afrika

Voor foto’s van het serviceproject verwijzen we naar onze facebookpagina.

Inschrijvingen gestart Vierdaagselopers 2015

20-05-2015
Wilt u meelopen voor onze goede doelen!!! Bent u voornemens om aan de Nijmeegse Vierdaagse deel te nemen? Dan vragen wij uw medewerking! Wij vragen u of u tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ons sponsor-shirt wilt dragen. Mocht u meerdere geinteresseerde lopers kennen die mee willen lopen voor ons project, dan kunnen zij zich uiteraard ook bij ons aanmelden. U kunt uzelf aanmelden door het formulier in te vullen op de website. Klik hier voor het inschrijfformulier!

Serviceprojecten 2015

19-05-2015
Gezien de grote maatschappelijke betrokkenheid van de Ronde Tafel in het Land van Cuijk en Noord-Limburg hebben we er dit jaar voor gekozen om enkele regionale stichtingen financieel te ondersteunen.

Projecten 2015:

 • Stichting Be4all, Westerbeek
 • Speelgoedbank Toys4u, Vierlingsbeek
 • Hospice De Cocon, Sint Anthonis
 • Stichting SiPieJo, Boxmeer

40 jaar Ronde Tafel 126

04-01-2015
Vol trots vieren wij in 2015 het veertig jarig bestaan van RT126: Land van Cuijk & Noord-Limburg. In 1975 werd deze prachtige club opgericht en op 21 maart 2015 vieren de huidige en alle oud-leden veertig jaren kameraadschap onder het motto: Adopt – Adapt – Improve!

Serviceproject 2014: Gehandicaptensport in het Land van Cuijk

25-05-2014
Voor 2014 heeft de Ronde Tafel 126 besloten zichzelf in te gaan zetten voor:

Gehandicaptensport Land van Cuijk
Gezien de grote maatschappelijke betrokkenheid van de Ronde Tafel in het Land van Cuijk hebben we dit jaar gekozen om enkele G-teams in de regio financieel te ondersteunen. Gebleken is dat met name het vervoer van en naar wedstrijden een grote uitdaging is voor de verenigingen. De afstanden die afgelegd moeten worden om wedstrijden te kunnen spelen tegen andere G- teams zijn groot. Dankzij de inzet van ouders en vrijwilligers wordt dit tot nu toe grotendeels opgevangen, maar de Ronde Tafel 126 wil de verenigingen de mogelijkheid geven dit voor de aankomende jaren structureel op te lossen.

€ 15.560,- naar Stichting Leergeld

30-07-2013
Door de medewerking van vele sponsoren en lopers hebben we tijdens ons Blarenbal in juli 2013 een cheque van maar liefst € 15.650,- mogen uitreiken aan de stichting Leergeld Land van Cuijk.

Voor foto’s kunt u kijken in het fotoalbum op deze website.

Vierdaagseproject 2013 van start!

11-07-2013
De Nijmeegse Vierdaagse kan beginnen!!! Er hebben zich in totaal 150 deelnemers aangemeld voor ons serviceproject en dat is een top aantal! Zondagmiddag tussen 11.00 – 13.00 uur komen alle lopers de sponsorshirts afhalen bij Hotel Riche in Boxmeer.

Volgende week vrijdag, de laatste dag van de vierdaagse, gaan de leden van de Ronde Tafel er weer een feestje van maken. Ons servicepunt is weer bij AutoNabuurs aan de Beerseweg in Cuijk. Hier zullen wij onze lopers en sponsoren ontvangen en zullen ze door ons in de watten gelegd worden!

Op zaterdagavond, na de vierdaagse, zal het servicebedrag bekend worden gemaakt. De check zal uit handen van onze voorzitter uitgereikt worden aan Stichting Leergeld. Dit zal plaatsvinden om 20.30 uur bij Hotel Riche in Boxmeer. Aansluitend start het jaarlijkse traditionele Blarenbal tot in de kleine uurtjes!

Serviceproject 2013

27-06-2013
Onlangs is door de leden van de Ronde Tafel 126 het serviceproject 2013 gekozen. Dit is Leergeld Land van Cuijk geworden. Stichting Leergeld biedt ondersteuning door op een verantwoorde manier te investeren in het bieden van mogelijkheden om ook de kinderen uit gezinnen met lage inkomens te laten deelnemen aan basisactiviteiten in schoolverband én op sport/ en cultureel terrein. Zonder deze extra steun dreigen veel kinderen aan de zijlijn van de samenleving terecht te komen. Het motto van Leergeld is: “Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen”.

Het logo van Stichting Leergeld Land van Cuijk zal straks prominent op de shirts van onze Vierdaagselopers pronken!

Doeproject 2013

23-02-2013
Op zaterdag 23 februari 2013 was het al vroeg dag voor de meeste leden van de Ronde Tafel. Op het programma stond namelijk het Doeproject van 2013. Het Doeproject is een initiatief waarbij de leden van de Ronde Tafel iets doen voor een goed doel. Na verleden jaren geschilderd te hebben in het Maasziekenhuis en bij het UWV sollicitatietrainingen gegeven te hebben, stond er dit jaar weer wat nieuws op het programma.

In wijkcentrum De Driewiek in Boxmeer zouden wij wel wat werk kunnen verzetten. In de vroege ochtend werden wij daar ontvangen met een kop koffie en een heerlijke koek. Maar al snel mochten we met z’n allen aan het werk. We hebben ruimtes geschilderd, binnen en buiten alles keurig opgeruimd en rondom het gebouw is de bestrating aangepast. Kortom het was een mooie dag waar de leden van de Ronde Tafel toch wel wat spierpijn aan overgehouden hebben.  Foto’s kunt u zien door onze Facebook-pagina te ‘liken’ https://www.facebook.com/#!/RT126.

Mocht u nog een suggestie hebben voor een Doeproject, dan kunt u deze altijd naar ons mailen.

Serviceproject 2012 € 16.250,- voor de Fahari Foundation!

23-07-2012
We hebben het weer geflikt met z’n allen!! Het serviceproject van 2012 was een groot succes. Afgelopen vrijdag, tijdens de 4e dag van de Vierdaagse, hebben de leden van de Ronde Tafel Land van Cuijk alle 150 lopers mogen ontvangen op ons nieuwe servicepunt in Cuijk. Samen met een stralende zon en een enthousiaste DJ ontvingen we de lopers op het servicepunt. Ook Advies- & Bewegingscentrum Maassen was van de partij om onze lopers in de watten te leggen. We mogen zeggen dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagd evenement. Als hoogtepunt van het project werd afgelopen zaterdag op het Blarenbal een check uitgereikt van maar liefst € 16.250,- aan de Fahari Foundation. Een bedrag waar we met z’n allen oprecht trots op mogen zijn.

De foto’s kun je bekijken op onze website onder fotoalbums. Als je een profiel aanmaakt op Facebook dan kun je onze pagina liken, www.facebook.com/RT126. Via deze link kun je de foto’s ook downloaden.

Wij willen hierbij alle sponsoren en lopers hartelijk danken voor deelname aan ons mooie project en wij hopen dat we ook volgend jaar weer een beroep op jullie mogen doen.

Ronde Tafel Facebook!

07-06-2012
Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten u onze pagina liken via www.facebook.com/RT126.

U kunt vanaf nu inschrijven!

01-06-2012
Het is weer zover!! Bent u, als enthousiaste wandelaar, voornemens om (weer) aan de Nijmeegse Vierdaagse deel te nemen? Dan vragen wij uw medewerking! Wij vragen u of u tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ons sponsor-shirt wilt dragen. Mocht u meerdere geïnteresseerde lopers kennen dan kunnen zij zich uiteraard ook bij ons aanmelden.

U kunt uzelf aanmelden door het formulier in te vullen op de website.

NIEUW DIT JAAR!! Tijdens de 4e dag van de vierdaagse zullen de leden van de Ronde Tafel u ontvangen op ons nieuwe verzorgingspunt in Cuijk, bij Auto Nabuurs (Peugeot-garage gelegen voor de bebouwde kom van Cuijk). U treft ons dus niet meer in Linden. We hebben vele prachtige jaren in Linden gehad en kijken daar met plezier op terug. Helaas betekent dit dat (nog steeds) de 30 km en de 50km-lopers geen gebruik kunnen maken van het servicepunt omdat hun route anders loopt. Wij hopen echter ook dit jaar weer dat de 30 km en de 50km lopers zich toch opnieuw voor ons goede doel willen inzetten.

Wel zullen wij vanaf dit jaar onze sponsoren uitnodigen om naar het servicepunt in Cuijk te komen. De sponsoren dragen bij aan het grootste gedeelte van het sponsorbedrag en wij vinden dat dit beloond mag worden. Doe doen we in de vorm van een VIP plaats op ons serviceproject. Vanaf deze VIP plaatsen kunnen de sponsoren de Vierdaagse van dichtbij beleven en zullen zij onze lopers natuurlijk aanmoedigen.

Voorbereidingen worden weer gestart!

28-02-2012
Het is inmiddels 2012 en alweer dik een half jaar geleden sinds het laatste nieuwsfeitje op deze website! Hoog tijd om weer eens wat informatie te verstrekken vanuit onze club. Inmiddels hebben enkele stichtingen van goede doelen een presentatie gegeven aan de leden van de Ronde Tafel. Om een goede keuze te kunnen maken uit de verschillende doelen heeft onze club een aantal criteria waaraan de stichtingen moeten voldoen. Aan de hand van deze criteria en de presenatie zal een keuze gemaakt gaan worden. Binnen enkele weken zal dan ook bekend worden welk hoofddoel we gaan adopteren voor 2012 en dan kunnen de voorbereidingen rondom het Vierdaagseproject opgestart gaan worden.

€ 16.000,- naar Passion for People

31-07-2011
Het serviceproject 2011 is afgerond. Na een wevelende sponsoractie mocht onze voorzitter Pascal op het Blarenbal een check van maarliefst  € 16.000,- overhandigen aan de vertegenwoordigers van de stichting Passion For People.
Namens alle leden van de Ronde Tafel Land van Cuijk willen wij alle sponsoren en lopers hartelijk danken voor hun bijdrage aan wederom een prachtig project. Wij hopen dat we volgend jaar wederom een beroep op jullie mogen doen.
De foto’s zijn te bekijken in ons fotoalbum op deze website.

Beachvolleybal en Blarenbal

05-07-2011
Op zaterdag 23 juli organiseert de Ronde Tafel inmiddels een traditioneel Beachvolleybaltoernooi op de parkeerplaats van Hotel Riche. Het volleybal toernooi wordt na het grote succes van de afgelopen jaren dit jaar nog grootser aangepakt. Een groot deel van de parkeerplaats bij Hotel Riche wordt getransformeerd in een waar strand. Er komen dit jaar meer velden waardoor er nog meer teams mee kunnen doen. Er is muziek en er zijn hapjes en drankjes te verkrijgen bij de daarvoor ingerichte strandtent. Vanaf 12 uur nemen de teams het tegen elkaar op en er wordt afgesloten met een finale waarna de prijsuitreiking volgt.

Elke team van 4 personen kan zich inschrijven via serviceproject@rt126.nl

De inschrijving sluit op 18 juli en het inschrijfgeld per team bedraagt 40 euro. De opbrengsten gaan natuurlijk naar het goede doel.

Vanaf 20.00 uur verplaatst het feest zich naar de voorzijde van Hotel Riche (Wilhelminaplein Boxmeer) waar om 20.30 alle lopers, die tijdens de Vierdaagse geholpen hebben geld in te zamelen, worden gehuldigd. Dit zal gebeuren onder begeleiding van dweilorkest De Joekels. Zoals gebruikelijk wordt aan het begin van de avond de cheque overhandigd aan het gekozen goede doel. Daarna barst het Blarenbal los tot in de late uurtjes.

Inschrijving Vierdaagselopers wederom gestart!

31-05-2011
Het is weer zover!! Het serviceproject van de Ronde Tafel Land van Cuijk rondom de Nijmeegse Vierdaagse gaat weer van start! Bent u, als enthousiaste wandelaar, voornemens om (weer) aan de Nijmeegse Vierdaagse deel te nemen? Dan vragen wij uw medewerking! Wij vragen u of u tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ons sponsor-shirt wilt dragen. Mocht u meerdere geïnteresseerde lopers kennen dan kunnen zij zich uiteraard ook bij ons aanmelden.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Kinderafdeling Maasziekenhuis opgeleverd

18-05-2011
Kijk voor impressie naar de foto’s van de kinderafdeling. (klik hier)

Het nieuwe ziekenhuis in Boxmeer is klaar voor gebruik en daarmee is ook de kinderafdeling opgeleverd. Deze ziet er geweldig uit! Mede dankzij de sponsoring van de Ronde Tafel 126.
Samen met enkele andere bedrijven heeft de Ronde Tafel ervoor gezorgd dat ziek zijn niet altijd een straf hoeft te zijn in het Maasziekenhuis Pantein.

De leden van de Ronde Tafel zullen ter afsluiting van het project binnenkort een bezoek brengen aan de kinderafdeling.

Nieuw bestuur neemt leiding over RT126

01-05-2011
Op 28 april j.l. is de gebruikelijke jaarlijkse bestuurswisselingsavond gehouden van de Ronde Tafel 126. Deze wordt, zoals de tradities zich voorschrijven, gehouden bij de voorzitter thuis. Zo werd in het mooie Vierlingsbeek na een lange enerverende vergadering ’s nachts om 2.30 uur decharge verleend aan het oude bestuur en werd het nieuwe bestuur bekend gemaakt. Het komende tafeljaar 2011-2012 zal Ronde Tafel 126 bestuurd gaan worden door voorzitter Pascal Graat, secretaris Sjoerd Luisman en als penningmeester is Sven Janssen aangesteld. Wij wensen hen namens alle (oud) leden van RT126 veel succes…..en sterkte toe in het komende tafeljaar.

Recordbedrag van € 20.000,- naar Kinderafdeling Maasziekenhuis

25-07-2010
Op het Blarenbal van zaterdag 24 juli was het zover! De officiele afsluiting van het vierdaagseproject van de Ronde Tafel. Na een super beachvolleybaltoernooi met fantastisch weer werden om 20.30 uur de vierdaagselopers op een feestelijke wijze ontvangen op het Wilhelminaplein in Boxmeer. Dweilorkest De Joekels zorgde voor een feestelijke muzikale omlijsting. Na een woordje van Stephan van der Meulen (voorzitter Ronde Tafel), Burgemeester van Soest (namens de lopers) en Paul Hutten (hoofdsponsor) was het dan eindelijk zover. De check kon uitgereikt worden. Het was de Ronde Tafel samen met de lsponsoren en de lopers gelukt om een recordbedrag binnen te halen van maarliefst € 20.000,-. Deze opbrengst komt geheel ten goede van de aankleding van de kinderafdeling van het Maasziekenhuis.

Om alles nogmaals te beleven verwijzen wij naar ons fotoalbum op deze website. Daar kun je de foto’s terug vinden van de vrijdag in Linden, het beachvolleybaltoernooi en het Blarenbal (ontvangst lopers en uitreiking check).

Foto’s Linden

Foto’s Beachvolleybal

Foto’s Blarenbal

Namens de leden van de Ronde Tafel Land van Cuijk willen wij alle sponsoren en lopers van harte bedanken en hen feliciteren met het succesvol verlopen van het project. Wij hopen dan ook van harte dat wij volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen.

Bestuurswisselfeest 2010

24-04-2010
Na een enerverende bestuurswisselingvergadering op de donderdag is zaterdag 24 april het nieuwe bestuur van Ronde Tafel 126 geïnstalleerd. Het nieuwe bestuur 2010 wordt gevormd door: voorzitter Stephan van der Meulen, secretaris Jeroen Nabuurs en penningmeester Stephan Korderijnk.

Nadat oud-voorzitter Frank Franken een afsluitingswoordje had gedaan heeft hij het voorzitterslint overgedragen aan de nieuwe voorzitter. Samen met zijn secretaris mocht hij geheel volgens de traditie het grote glas bier leegdrinken.

Als afsluiting van het bestuursjaar heeft het oude bestuur zaterdag een feestdag georganiseerd voor haar (oud)leden. De dag begon een heuse old-timer tourtocht, een bezoek aan een pottenbakkerij in Nijmegen en als afsluiting een gezellige feestavond in ’t Hops Kwartierke. Foto’s

Namens alle (oud) tafelaars wensen wij het nieuwe bestuur veel succes!

Nieuwe website Ronde Tafel 126

08-04-2010
Welkom op de nieuwe website van Ronde Tafel Land van Cuijk & Noord Limburg.

Bezoek Nieuwbouw Maasziekenhuis

13-03-2010
Op zaterdag 13 maart zijn we op initiatief van de servicecommissie naar het nieuwe ziekenhuis te Boxmeer gemogen. En een exclusieve rondleiding. Normaal gesproken is er geen toegang voor bezoekers en/of kijkers tijdens de bouwwerkzaamheden. Maar mede omdat wij de kinderafdeling mee mogen invullen hebben we wel de kans gekregen. We hebben een prima uitleg en rondleiding gehad door Margo van Haren.

Margo is aangesteld als projectleider vanuit Pantein. Ze heeft erg veel verteld over het hoe en waarom en het zo ontworpen is. Er is zeer goed over nagedacht en alles vanuit de gedachten van de patiënt. Het wordt een mooi en indrukwekkend gebouw en kan meer beschouwd worden als maashotel dan als ziekenhuis. Dit zal met de nodige inzet een heel mooi serviceproject worden. Margo bedankt voor de rondleiding!

Afscheid Oud-Tafelaars 2010

01-03-2010
Afscheid nemen is minder leuk. Afschijt nemen niet. De 4 oud tafelaars hadden Het Swaantje te Ottersum afgehuurd voor een echt disco feest en in aangepaste kledij. Het leuke was dat bijna iedereen zich daar aan had gehouden en het geheel er erg 60-ties en 70-ties uit zag. Muziek uit die jaren op een moderne platenspeler van Apple. De oudere heren gaven zelf een leuk optreden Ymca van de Village People met een uitmuntend gecaste Evert. Na het prima eten nog even op de schijtpot, een toespraak van de voorzitter en een toepasselijke foto op canvasdoek als cadeau. Een prima avond en geen echt afscheid. Evert, Jan Thijs, Anton en Roger bedankt!