arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Over RT126

Ronde Tafel 126: Land van Cuijk & Noord-Limburg

Wij zijn één van de meer dan 200 tafelrondes in Nederland en zijn een club mannen tussen de 25 en de 40 jaar met een ondernemende mindset die zich inzetten voor het goede doel. Dit doen we al ruim 45 jaar in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg, waardoor we al tientallen goede doelen hebben mogen steunen; regionaal, nationaal en internationaal.

Daarnaast organiseren wij veel activiteiten met elkaar om de onderlinge band te versterken en elkaar te inspireren, motiveren en uit te dagen om meer uit jezelf te halen. Dit alles met veel traditie en respect voor de mores, maar vooral ook met een informele en gezellige sfeer. Tot slot onderhouden wij goede banden met onze internationale RT126-tafels in Denemarken, Duitsland, Finland, Zweden, Zuid-Afrika en Frankrijk.

Onder het motto ‘Adopt, Adapt, Improve’ hopen wij nog vele jaren waarde toe te voegen aan de maatschappij binnen en buiten onze regio.

De Nederlandsche Tafelronde, een actieve en inspirerende organisatie

De Ronde Tafel is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.

Voor meer informatie: www.roundtable.nl 

Doelstellingen

De Tafelronde, rekening houdende met en eerbiedigende iedere godsdienstige en levensbeschouwelijke overtuiging stelt zich ten doel:

  • Het verschaffen van inzicht in de wijze waarop anderen zich, zowel persoonlijk als in beroep, ontplooien en stimuleren van de leden bij de ontwikkeling van hun eigen persoonlijkheid;
  • Het versterken bij haar leden van het besef, dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen;
  • Het bevorderen van onderlinge vriendschap en wederzijds begrip bij haar leden;
  • Het bevorderen van internationale vriendschap, samenwerking en begrip.

Adopt – Adapt – Improve