arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Inschrijven wandelaars

YES! We mogen weer de Vierdaagse lopen voor het goede doel.

Wij vragen u of u tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ons sponsor-shirt wilt dragen. U kunt zich inschrijven voor ons mooie project door onderstaand inschrijfformulier te versturen. Mocht u meerdere geïnteresseerde lopers kennen dan kunnen zij zich uiteraard ook bij ons aanmelden. U dient per deelnemer een inschrijfformulier te versturen.

Let op! Aangezien wij zoveel mogelijk geld willen schenken aan het goede doel, vragen wij u een vrijwillige bijdrage van € 10,- per wandelaar te doneren om de kosten te dekken. Dit bedrag kunt u doneren in de daarvoor bestemde brievenbussen bij het afhalen van het t-shirt.

U krijgt voor de vrijwillige bijdrage het volgende terug:

  • U ontvangt één speciaal dry-fit t-shirt welke u mag houden. Het uitdelen van het shirt gebeurt op de zondag voor de vierdaagse van 11.00 – 12.30 uur in Hotel Riche te Boxmeer.
  • Tijdens de 4e dag van de vierdaagse zullen de leden van de Ronde Tafel u ontvangen op ons verzorgingspunt in Cuijk (let op, de 30 en de 50 km komen hier niet voorbij). Zorg dat u herkenbaar bent door het sponsorshirt te dragen.
  • Het Blarenbal wordt dit jaar gehouden op de zaterdag na de vierdaagse op het terras voor Hotel Riche in Boxmeer. Denk er wel aan dat u het sponsorshirt die avond draagt! Zoals gebruikelijk wordt tijdens deze avond de cheque overhandigd aan een vertegenwoordiger van stichting.

T-shirts
De Ronde Tafel heeft ervoor gekozen alle lopers in dezelfde t-shirts te laten lopen.  Dit geeft een samenhorigheidsgevoel en onze lopers zijn goed herkenbaar voor de media tijdens ons serviceproject in Cuijk.

De t-shirts hebben een hoog draagcomfort en drogen snel door de dry-fit stof. Ze zijn te verkrijgen in de maten: S – M – L – XL – XXL.

Let op: Het zijn dit jaar dezelfde shirts als vorig jaar. Uit onze ervaring vallen deze aan de kleine kant, als je dus twijfelt kun je het best een maatje groter bestellen.

Inschrijven lopers Vierdaagseproject 2022

Vul onderstaande velden in en wij houden u op de hoogte.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.