arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Kindervuurwerkshow 2022

Tafelronde 126 presenteert: Kindervuurwerkshow in teken van Stichting Leergeld

Op woensdag 28 december 2022 wordt er op het sportveld van het Elzendaalcollege een grote vuurwerkshow georganiseerd op een kindvriendelijk tijdstip. Veel kinderen missen het vuurwerk met de jaarwisseling en dat vinden wij zonde. Vuurwerk heeft iets feestelijks, iets magisch, we willen dat iedereen dat kan meemaken. Daarom is, geheel volgens kerstgedachte, de entree gratis.

Dit spektakel staat in het teken van Stichting Leergeld. Zij zorgen ervoor dat álle kinderen in het Land van Cuijk mee kunnen doen op gebied van school, sport en spel. Toch zit er een drempel om hulp te vragen, en daar willen we graag aandacht voor vragen middels deze actie.

Deze actie wordt georganiseerd door Nederlandsche Tafelronde 126 Land van Cuijk & Maasduinen in samenwerking met het Elzendaalcollege. De Tafelronde is een club mannen tussen de 25 en de 40 jaar met een ondernemende mindset die zich inzetten voor het goede doel. Deze stichting is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI), dat wil zeggen dat het een goed doel is wat aan strenge eisen voldoet.

U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Wij verzoeken u om met de fiets te komen.

Programma

18.00 uur – Start voorprogramma
19.00 uur – Start vuurwerkshow

Locatie: Dokter Peelenstraat, Boxmeer

Zakelijk

De entree kunnen we gratis houden dankzij onze sponsoren. Draag jij als regionaal bedrijf ook dit evenement een warm hart toe, maak dan gebruik van onze sponsormogelijkheden. Download hier de sponsorbrief. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@rt126.nl of meld je aan via dit formulier.

vuurwerk